top of page

Mon, Feb 13

|

Dokkhuset

Det Andre Teateret

— NB! This event will be held exclusively in Norwegian —

Det Andre Teateret
Det Andre Teateret

Time and Location

Feb 13, 2023, 7:00 PM

Dokkhuset, Dokkparken 4, 7042 Trondheim, Norway

About

ISFiT 23 presenterer: Det Andre Teateret 13.02.2023

Det Andre Teatret åpnet dørene i Oslo i 2011, og er Norges første og største improteater. Siden da har teateret vokst for hvert år som er gått, og de siste årene har de hatt besøk av flere enn 30 000 publikummere hvert år. Med slagordet «Nesten som et ordentlig teater – bare litt morsommere!», er teateret kjent for sitt varierte repertoar av scriptede og improviserte forestillinger for alle aldre. Det Andre Teatrets stil og kjennetegn er omforming, nær historiefortelling fortalt i dialog med publikum og lek med teatrale virkemidler.

ISFiT gleder seg til å presentere forestillingen Elsk eller Hat. Det er deilig å elske ting og det er deilig å hate dem. Lite er så polariserende som smak, og i denne forestillingen får du muligheten til å elske og hate av hjertens lyst. Tre improvisatører fra Det Andre Teateret skal sette opp scener basert på kontroversielle tema og publikum bestemmer om forsøket fortjener ELSK eller HAT. Gjør deg klar for alt fra improviserte låter om transhumanisme og ukjente Ibsen-stykker om alternativ kreftbehandling! På slutten av kvelden er det én som står igjen med publikums gunst, og to tapere som vil bli hatet for alltid.

13. februar 2023 kommer Camilla Frey, Andreas Tønnesland og Veslemøy Mørkrid til ISFiT på Dokkhuset for å tilføre latter og lys, elsk og hat til vintermørket. Dette er en forestilling du ikke vil gå glipp av!

Dato: Mandag, 13. februar, 2023

Tid: 19.00

Sted: Dokkhuset. Dokkparken 4, 7042 Trondheim

Billetter: https://dokkhuset.hoopla.no/…/event/isfit23detandreteateret

Pris: 150,- medlem / 200,- ikke-medlem

Share this event

bottom of page