top of page

Det er verdt å være vert!

It's worth being a host!

Lend a couch or a guest room to an ISFiT participant and make a new friend!

ISFIT 2025: Power skal gjennomføres 13.-23. mars 2025. Under festivalen kommer 400 internasjonale studenter til Trondheim. For å gjøre det økonomisk mulig for mange av disse å komme til Trondheim ble vertskapet opprettet. Under festivalen ønskes det at frivillige fra Trondheim tar inn en internasjonal student. Som vert stiller man seg ansvarlig for å gi studenten et sted å sove og frokost. Som vert får man en unik opplevelse til å ha en multikulturell hverdag.

Dersom du ønsker å få tilsendt mer informasjon kan du fylle ut dette skjemaet. Ved å fylle ut dette skjemaet vil du havne på en tidlig mail-liste. Mer informasjon om vertskap vil komme fortløpende.

Vi har et eget skjema for direkte påmelding. Er du allerede nå sikker på at du vil være vert? Kult! Meld deg på her

Ofte stilte spørsmål:

Hva trenger jeg for å være vert? 

Du trenger tre ting for å være vert. 

Et sted for dem å sove. Om du har en sofa og et par tepper går det helt fint. 

Frokost for deltakeren. Om du ikke har tid til å spise frokost med dem, kan du gjerne finne en løsning med dem direkte. Enten å smøre opp noe brød kvelden før, eller fortelle hvor frokost ligger til egen smøring. 

Mulighet til å hente dem på studentersamfundet første dag av ISFiT.

Hvilken periode er man vert? 

Festivalen varer fra 13.-24. mars 2025. Om du bare har mulighet til å være vert en del av denne perioden ønsker vi gjerne din søknad likevel. Dersom du har muligheten til å være vert lengre enn dette vil vi også gjerne vite dette. Det kan være enkelte deltakere som kommer tidlig eller reiser sent på grunn av flytider. 

 

Hva får jeg ut av å være vert? 

Som vert får man en unik opplevelse til å ha en multikulturell hverdag. Du kan lære hvordan folk fra kulturer man vanligvis ikke hadde hatt direkte kontakt med lever til dagligdags. I tillegg får du tilgang til deler av ISFiT-festivalen.

bottom of page