ISFiT Presenterer ”Hjem, kjære hjem”

I en verden hvor globalisering er i økning og hvor mennesker forflytter seg på kryss og tvers av kontinenter og landegrenser, blir spørsmål om tilhørighet og hjemfølelse en stadig viktigere tematikk. Følelsen av å lengte hjem, og å ha et ønske om å finne et sted man kan kalle sitt (nye) hjem, er realiteten for store deler av verdens befolkning i dag, uavhengig av situasjon og opprinnelse. På vårt litterære arrangement “Hjem, kjære hjem” vil vi prøve å kaste lys over de fysiske og emosjonelle forholdene som gjør at vi føler oss hjemme, og føler tilhørighet til et sted.

Forfattere:

Helga Flatland debuterte i 2010 med romanen “Bli hvis du kan. Reis hvis du må” og har siden etablert seg som en av Norges mest prominente fremadstormende forfattere. Hun har vunnet flere gjeve priser, blant annet Tarjei Vesaas debutantpris og Ungdommens kritikerpris. Hun har opparbeidet seg et stort publikum og mange overstrømmende kritikker for måten hun skriver om tilknytning, sorg og oppbrudd på.

Flere forfattere annonseres senere.

ISFiTs arrangementer kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. For mer informasjon, kontakt universaladaption@isfit.no

Bli med oss på interessant sofasamtale med forfatterne 13. februar 2019, kl. 18.00!