Internasjonale ambassadører

Som ISFiTs internasjonale ambassadør får du mulighet til å være en del av ISFiT der du bor, enten det er i Norge eller et helt annet sted i verden.

Ønsker du å tjuvstarte din oppelvelse av ISFiT 2015 allerede nå? Kan du ikke være med i år, men ønsker å bidra likevel? Har du minner fra tidligere festivaler du ønsker å dele med andre? Da er ISFiT internasjonale ambassadører noe for deg. Det spiller ingen rolle om du har vært med tidligere, skal være deltaker i år eller bare ønsker å bidra. Vi ønsker at mennesker verden over skal kjenne til ISFiT, og for å klare det trenger vi din hjelp!

Temaet for ISFiT 2015 er korrupsjon. Dette er en utfordring som foregår i ulike former verden over, også i Norge. Som internasjonal ambassadør vil du få sjansen til å dele dine historier og erfaringer, og spre ISFiTs budskap der du er.

Som internasjonal ambassadør vil du få tildelt oppgaver vi ønsker at du skal gjøre, som en morsom og kreativ måte å spre ISFiTs budskap der du befinner deg. Den mest kreative og fremragende ambassadøren vil få sjansen til å dele deres arbeid og muligens også bli fofremmet til premium ambassadør. Dersom dette høres ut som noe for deg?


Deltaker


Foto: fotogjengen.samfundet.no

Hva vil det si å være deltaker?

Til ISFiT 2015 kommer det rundt 450 studenter fra hele verden. De vil delta i 18 forskjellige workshops for gjennom forskjellige innfallsvinkler å diskutere årets tema: korrupsjon.

Deltakere betaler selv for reise til Trondheim og eventuelle visumutgifter, men oppholdet under festivalen er gratis. Om man har begrensede midler, kan man søke om reisestøtte fra ISFiT.


Bli ISFiT-funksjonær

ISFiT hadde ikke vært mulig om det ikke var for de omlag 450 ISFiT-funksjonærene.

ISFiT-funksjonærene er utelukkende studenter som jobber frivillig for å lage en uforglemmelig festival, både for deltakerne og de som er med på å arrangere den.

Som ISFiT-funksjonær kan du få jobbe innenfor en rekke spennende områder. Du tilegner deg nye erfaringer og får testet kunnskap i praksis. Og kanskje viktigst av alt - du blir kjent med noen av Trondheims mest engasjerte studenter.

ISFiT har opptak nå, søknadsfristen er den 20.10. Les stillingsbeskrivelsene her.


ISFIT Online

Vær med på ISFiT fra din egen sofa, uansett hvor du er i verden.

For første gang lager ISFiT digital festival. Du kan få verdens største internasjonale tematiske festival inn i din egen stue. Følg ISFiT på facebook for løpende oppdateringer om når neste ISFiT Online arrangeres.


Vert

Hver gang ISFiT arrangeres, bor deltakerne hjemme hos studenter og familier i Trondheim. Ettersom det kommer omlag 450 internasjonale studenter til byen i perioden 5-15 februar for å være med på festivalen, trenger vi dermed like mange sengeplasser. Hvorvidt man ønsker kun én gjest, eller flere, er opp til en selv. Alt som kreves av en vert er at de stiller med frokost, et sted å sove til de som kommer på besøk, og at vertene henter deltakerne på Studentersamfundet når de kommer 5. februar.

For mer informasjon og for å registrere deg som vert, kan du gå inn på vertenettsiden.

Du kan finne ut mer om hvordan det er å være vert ved å lese her.